Načini plačila, poštnina in dostava

POŠTNINA IN DOSTAVA

VRAČILA*

Poštnina se obračuna pred zaključkom oddaje vašega naročila in je odvisna od količine naročenih izdelkov in države prejema.

Cena poštnine z dostavno službo GLS znaša 4,90€ ali s Pošto Slovenije znaša 3,90€.

Strošek poštnine za Evropske države znaša z dostavno službo GLS ali s Pošto Slovenije znaša od 14,90 €. Strošek poštnine za Hrvaško pa 9,90 €.

We also ship worldwide* from 20,00 €.

The cost of the delivery veries depending on the size of your order.

*All orders delivered outside of the European Union may be subject to eventual taxes and customs duties,

 which the customer has to pay by himself. Due to Covid 19 situation we have no influence on the delivery times, so they can be prolonged.

Ob posebnih akcijah je lahko poštnina brezplačna ne glede na višino nakupa.

DOSTAVA*

Za dostavo naših paketkov skrbita dostavni službi GLS in Pošta Slovenije. GLS skoraj vse paketne pošiljke dostavi že naslednji dan po oddaji na dom ali željen naslov, medtem ko Pošta Slovenije trenutno za dostavo svojih paketnih pošiljk po Sloveniji ima rok 1-3 delovne dni po oddaji, razen v posebnih situacijah. 

Kupci ste dolžni prevzeti blago od dostavljavca ali pismonoše na naslovu, kot ga sami izberete v postopku nakupa, pod pogoji, ki jih določa GLS ali Pošta Slovenije.

Če na izbranem naslovu v času dostave ne bo nikogar doma, bo pismonoša v hišnem predalčku pustil obvestilo, v katerem bo navedel mesto prevzema in rok, v katerem lahko prevzamete pošiljko. Če v roku, določenem v obvestilu, pošiljke ne boste prevzeli, bodo pošiljko vrnili pošiljatelju, torej nam.

Kupcem priporočamo, da ob prevzemu pošiljke preverite, ali se vsebina pošiljke ujema z vašim naročilom, in da pravočasno sporočite morebitne reklamacije.

Ker delamo le po naročilu, je predviden čas od prejetja naročila in plačila do oddaje paketka na pošti 3 do 5 delovnih dni, če pa se vam z vašim naročilom še posebej mudi nam PIŠITE na jelena@miaandmika.si in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.

SVOJI POŠILJKI LAHKO SLEDITE TUKAJ: sledenje.posta.si

NAČINI PLAČILA

V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila:

• PLAČILO PO PREDRAČUNU

Predračun s podatki za nakazilo, boste prejeli po e-pošti, rok plačila predračuna je osem (8) dni. Po poteku roka za plačilo, ponudnik več ne jamči rezervacije za naročene izdelke. Ker večino izdelkov delamo po naročilu velja dobavni rok od prejema plačila na naš račun.

• PREKO PAYPALA

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami Mastercard, Visa, Maestro in American Express. Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

Ker delamo le po naročilu, je predviden čas od prejetja naročila in plačila do oddaje paketka na pošti 3 do 5 delovnih dni, če pa se vam z vašim naročilom še posebej mudi nam PIŠITE na jelena@miaandmika.si in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.