Vračilo in menjava

VRAČILO IN MENJAVA

VRAČILA*

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Rok  se začne šteti en dan po datuma prevzema naročila.

Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan po elektronski pošti na naslov jelena@miaandmika.si. Ko vračate artikel, pa morate priložiti izpolnjen OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE.

Ker je usnje naravni material so določene nepravilnosti v barvi in strukturi popolnoma normalne in zanj značilne zato niso predmet reklamacij.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga na naslov:

mia& mika projects, Jelena Vuković s.p.

Potrčeva cesta 44

SI- 2250 Ptuj

Stroškov poštnine zaračunane ob oddaji naročila ne vračamo.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah kateri predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam. Ravno tako ni mogoče vrniti ali zamenjati personaliziranih izdelkov.

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži in v nespremenjeni količini z vso priloženo dokumentacijo. Blago ne sme biti nošeno, prano ali kakorkoli prirejeno njegovim osebnim potrebam. V kolikor je blago poškodovano, umazano, brez originalne embalaže ali so vidni sledovi uporabe, si pobudnik pridržuje pravico, da plačilo zavrne.

Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. 

Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, skladno z zakonom, vrnemo kupcu opravljena plačila takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih dodatnih stroškov.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Vrne se le vplačan znesek, brez stroškov poštnine. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in se znesek prav tako vrne uporabniku.

MENJAVA IZDELKA*

Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za ustrezno velikost. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Stroške ponovnega pošiljanja krije kupec.

Ko vračate artikel, ki ga želite zamenjati za drugo številko morate ob vračilu blaga, ki ga pošljete na spodnji naslov:

mia& mika projects, Jelena Vuković s.p.

Potrčeva cesta 44

SI- 2250 Ptuj

 

prav tako priložiti izpolnjen OBRAZEC ZA ODSTOP OD POGODBE, ki ga najdete tukaj.

Zamenjate lahko le izdelke kupljene v spletni trgovini www.miaandmika.si. Menjava izdelkov kupljenih preko ostalih prodajnih mest je možna samo tam, kjer je bil izdelek kupljen.